Irodánk, magyar és nemzetközi együttműködő partnereivel együtt, 1987 óta látja el hazai és külföldi társaságok képviseletét az európai piacon. Az elmúlt 25 év alatt közreműködtünk több jelentős külföldi vállalat magyarországi alapításában többek között a bank- és biztosítási szektorban (bank, lakáskassza, biztosító, alapkezelő, ingatlanalap létrehozatala, alapítása), illetve a telekommunikációs üzletágban. Ügyfeleink között megtalálhatóak a nemzetközi és magyar ingatlanalapok, ingatlanfejlesztők, valamint képviselünk önkéntes kölcsönös biztosítópénztárt (önkéntes nyugdíjpénztár, egészség-pénztár) is.

Számos due diligence és M&A munkát tudhatunk magunk mögött (például az ingatlan- és az energiaszektorban, a gyógyszeripar területén, biztosító és biztosításközvetítők összeolvadása kapcsán). Ezen munkák során a versenyjogi hatások vizsgálata is munkánk részét képezte. Közreműködtünk ingatlanközvetítői franchise hálózat kiépítésében, logisztikai, illetve innovációs parkok jogi struktúrájának kialakításában.

Számos, a pénzügyi szektor szereplői közé sorolható megbízó számára nyújtottunk jogi szolgáltatást a hitelezés, a projektfinanszírozás, továbbá lízing területeken, foglalkoztunk fedezetkezelő struktúra kialakításával. Folyamatosan végzünk ügyvédi letétkezelést ügyfeleink részére. Kiegészítő ügyvédi felelősségbiztosításunk 1.000.000 EUR összegű.

Az ingatlanszektorban a jogi szolgáltatásunk teljes körű; az évek során számos lakó-, iroda-, kereskedelmi-, ipari- és logisztikai beruházást támogattunk munkánkkal az adott projekt teljes megvalósítása során. Ellátunk bérbeadói és bérlői képviseletet irodaházaknál, üzletközpontokban, logisztikai parkokban. Ingatlanközvetítők képviseletében  is számottevő gyakorlatra tettünk szert (adásvétel, újépítésű lakásprojektekhez köthető ingatlanértékesítések). Társasházi ügyekben is jelentős peres, illetve okiratkészítői kompetenciával rendelkezünk. Széleskörű gyakorlattal rendelkezünk üzemeltetési, ingatlankezelési területen.

Irodánk peres gyakorlata is jelentős és több jogterületre kiterjedő; ügyfeleinket képviseljük peres, nemperes, valamint választottbírósági eljárások során. Munkavállalókat és munkáltatókat egyaránt képviselünk munkajogi perekben.

Irodánk védjegy- és szabadalmi eljárások során is lát el jogi képviseletet hazai és a nemzetközi színtéren működő ügyfelek számára. Gyakorlattal rendelkezünk a művészetközvetítői piacon is; ellátjuk galériák képviseletét, valamint széleskörű jogi tanácsadást nyújtunk a műkereskedelemmel összefüggő kérdésekben (így különösen a szerzői jog és a szerzői jogdíjkezelés területén).

Jelentős üzletágunk a biztosítási terület (csoportos biztosítás, kiterjesztett garanciabiztosítás, kárrendezés, biztosításközvetítés). Irodánk az ADAC magyarországi képviselője. Külföldi jogsegély-biztosítók képviseletét látjuk el hazai kártérítési ügyekben, és határon átnyúló szolgáltatások teljesítésekor.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy számos olyan ügyfelünk van, akiknek képviseletét már közel két évtizede folyamatosan irodánk láthatja el.

Budapesti Ügyvédi Kamara nyilvántartási szám: 0129 / Bankszámla adatok: Unicredit Bank Hungary Zrt.
HU09 1090 0028 0000 0007 6844 0423 (HUF) / HU23 1091 8001 0000 0007 6844 1345 (EUR)