A Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A megjelent információk semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb szakmai tanácsnak, és nem keletkeztetnek ügyvédi megbízási jogviszonyt. Amennyiben jogi vagy egyéb tanácsra van szüksége konkrét jogi problémával kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról kíván további tájékoztatást kapni, kérjük, lépjen kapcsolatba csapatunkkal.  A Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda mindent megtesz azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljes körű és naprakész legyen. A Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért. A Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda nem vállal továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért.

A Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda weblapján bizonyos linkek olyan harmadik személy honlapjára vezetnek, melyek teljes mértékben a Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda ellenőrzésén kívül állnak. Ezen oldalak működéséért, azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, az oldalak tartalmának jogszerűségéért, az oldalakon kínált szolgáltatásért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda nem tud felelősséget vállalni.

 

  • Honlapunkon Major Kamill festőművész festményeinek a részletei láthatóak az alkotó engedélyével.
  • A honlapot Skrapits Borka grafikus és Schalk Tamás (Schalk & Co) készítette.
  • A honlapon látható videók Gradvolt Endre munkái (Endizájn Kft.)

 

A Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda weblapján szereplő nevek, logók, grafikák, ábrák, tájékoztatók, fotók, videók, illetve egyéb információs anyagok, és bármely egyéb tartalom szerzői jogi védelem és védjegyoltalom alatt állnak, amelyek bármely célú és formájú felhasználása, használata kizárólag a Cseri Zsuzsanna Ügyvédi Iroda, illetve az adott szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Budapesti Ügyvédi Kamara nyilvántartási szám: 0129 / Bankszámla adatok: Unicredit Bank Hungary Zrt.
HU09 1090 0028 0000 0007 6844 0423 (HUF) / HU23 1091 8001 0000 0007 6844 1345 (EUR)